Услуги. Редакция, коректура, оформление на корица, печат, разпространение и реклама.

Редакция

Коректура

Иван отиваше към буса си за да потърси отверката си. Някой хора просто имаха куфър с инстроменти, но не и той. Укачваше всичко на пирони или го хвърляше в колата си кадето и сам не намираше нужното. За това Иван започна да си записва на лисчета с цел да не забравя. Но и това не помогна на плоският му мозак да бъде по съсредоточен.

Реклама и разпространение

Вече издадохте своята книга!
Сега стоите вкъщи и се питате защо никой не я купува!?
ГРЕШКА!
Вярвате, че само с помощта на големи и утвърдени издателства, можете да постигнете така желания успех при разпространението и продажбите на своята книга!?
ОЩЕ ЕДНА ГРЕШКА!

Печат

Belloprint Logo

Фирма BELLOPRINT е официалният партньор на ИздавамКнига.com. С безкомпромисното си качество, BELLOPRINT ще осъществи печата на всеки проект, над който работим заедно! В стремежа си да удовлетвори желанията на всички свои клиенти, BELLOPRINT не спира да се усъвършенства и да се съобразява с последните тенденции в бранша. Eкипът на фирмата постоянно търси и имплементира добри полиграфически практики и световни тенденции, прекроявайки ги така, че да съответстват на нуждите и мащабите на българските партньори. Фирма BELLOPRINT е изключително благодарна за гласуваното доверие и професионализъм от страна на ИздавамКнига.com. Като парнтьори, Ние ще превърнем Вашата книга в реалност!

При нас е лесно!

Изпрати запитване